Login offertetool Login IKP-tool
Appalti BV: Plesmanstraat 2, 3833 LA Leusden 085-489 88 00 info@appalti.nl

‘Ik geloof heilig in het integreren van marketing en sales in één team’

Als Appalti zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van salesprocessen voor bedrijven in de B2B-sector. Voor de ontwikkeling van onze mooie oplossingen vertrouwen we natuurlijk op onze talentvolle mensen. Zonder hen zijn we nergens. In deze blog vertelt Joyce Wanders-Emont, marketingcoördinator, waarom ze heeft gekozen voor Appalti en wat haar ambities zijn. Ook geeft ze een inkijkje in haar privéleven.

Lange geschiedenis met Appalti

Ik deel een lange geschiedenis met Appalti. Michiel de Kruijf en Robin Wanders, mijn echtgenoot, hebben samen Appalti opgericht in 2009. Ik werkte in die tijd bij de afdeling ondernemersvoorlichting van de Kamer van Koophandel in Utrecht. Toen in 2016 de directieassistente van Appalti vertrok, vroeg Michiel me of ik niet toevallig interesse had in die baan. Dat leek me wel wat, maar natuurlijk hebben Robin en ik daar eerst een paar goede gesprekken over gehad. Nadat we alle voor- en nadelen van samenwerken grondig hebben afgewogen, besloot ik de sprong te wagen. En ik kan je vertellen, de uitdagingen die we toen zagen, hebben we glansrijk overwonnen. Het heeft ons alleen maar sterker gemaakt. En wat een groot voordeel is: wanneer er vijf aanbestedingen tegelijk lopen of we moeten een deadline halen, begrijpen we dat thuis sommige klusjes even moeten wachten. Dat gaat ons al acht jaar heel goed af, samen, maar ook met de rest van ons hechte team. Sommige collega’s ken ik al zo lang, dat voelt gewoon als familie. 

Creatief en innovatief

Inmiddels ben ik alweer vier jaar marketingcoördinator en geef ik leiding aan het acquisitieteam. In deze rol zorg ik ervoor dat onze prospectstrategie optimaal aansluit bij de Appalti-methode. Daarnaast ben ik ervoor verantwoordelijk dat ons acquisitieteam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft om succesvol te zijn. Sinds een jaar heb ik ook de verantwoordelijkheid over mijn eigen prospectmarketingteam. We hebben een unieke marketingflow ontwikkeld die we voortdurend uitbreiden. Robin en Michiel geven mij alle vrijheid om deze visie te realiseren en om creatief en innovatief te zijn. Mijn doel is om over vijf jaar een bewezen trackrecord opgebouwd te hebben in verschillende branches en deze marketingstrategie verder te hebben uitgerold.

Integratie van marketing en sales

Het lijkt me fantastisch om over een jaar of vijf – samen met mijn collega Isabelle van Gent – een groot team aan te sturen dat continu bouwt aan het succes van onze organisatie. De wereld van marketing is constant in beweging; wat vandaag werkt, is morgen achterhaald. Daarom is het zaak om trends op de voet te volgen en wendbaar te blijven. Ik geloof heilig in het integreren van marketing en sales in één team in plaats van als silo’s functioneren. Je hebt immers één gezamenlijk doel. Een nauwe samenwerking komt de hele organisatie ten goede.

De batterij opladen

Als moeder van drie kinderen en als deel van een fanatieke honk- en softbalfamilie ben ik regelmatig op het veld te vinden, en niet alleen als toeschouwer. Ik speel zelf ook graag een wedstrijdje met mijn softbalteam of ik duik de sportschool in. Onze liefde voor sport is bijna net zo groot als onze liefde voor Portugal; de zon, de zee en de cultuur trekken ons steeds weer terug naar dit prachtige land. Na een lange strandwandeling kom ik helemaal tot rust. Ook een middagje shoppen met mijn dochters of een avondje op pad met vriendinnen vind ik heerlijk. Zo laad ik mijn batterij weer op en kan ik vol frisse ideeën waar aan de slag om bij te dragen aan het succes van Appalti en van onze klanten.

Nieuwsgierig?

Wil je weten hoe Appalti jou specifiek kan helpen? Neem contact met ons op via 085-489 88 00 of info@appalti.nl voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw huidige situatie, uitdagingen en doelstellingen, en kijken we hoe we je salesproces kunnen optimaliseren.

Download het Sales Benchmark Rapport 2024

Ben je benieuwd hoe andere bedrijven het doen? Download dan ons Sales Benchmark Rapport 2024. Dit rapport biedt waardevolle inzichten in de prestaties van vergelijkbare bedrijven en laat zien waar jij je kunt verbeteren.

Download het Sales Benchmark Rapport 2024